Welkom bij de Straight-Line Podcast over leiderschap 

Voor extreem gedreven ondernemers, is de Straight-Line Podcast een goudmijn. Johan en Mandy van der Put leiden je door de complexe wereld van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, geïnspireerd door de werken van Dusan Djukich, zoals “Straight-Line Leadership” en “Inner Stance.” Elk gesprek biedt praktische tools en inzichten om niet alleen jezelf, maar ook je organisatie te transformeren. Versterk je mentale kracht, discipline en effectiviteit. Elk gesprek is een kans om je focus te scherpen en bij te dragen aan iets groters. 

De ondernemers podcast die de kern raakt

  • Doorbreek de status quo en schaal je bedrijf naar nieuwe hoogten met baanbrekende inzichten en tools. 
  • Vorm jouw unieke leiderschapsstijl en maak een impact die verder reikt dan alleen je team. 
  • Vertaal jouw visie in meetbare acties en resultaten die de norm uitdagen. 

Leiders in transformatie 

Johan en Mandy van der Put brengen een rijke ervaring in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hun benadering, gebaseerd op bewezen principes en strategieën, leidt je naar een hoger niveau van succes en impact. 

Mis geen enkele aflevering

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Houd mij op de hoogte van Straight-Line nieuws
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Beluister de eerste 5 afleveringen

1. Wat is jouw Inner Stance?

In deze aflevering spreken Johan & Mandy van der Put over Hoofdstuk 1 van het boek Straight-Line Leadership: Wat is jouw Inner Stance?

Je kunt nog zo positief denken. Als je inner stance zwak is, krijg je niets voor elkaar. Daarom moet je eerst je inner stance in kaart brengen. Vanuit welke positie handel je? Waar kom je vandaan? Hoe handel je in het leven? En gezien je uitgangspunt (je inner stance): hoe bekijk je het leven nu?

Bekijk aflevering

2. De Cirkel Wereld

In deze aflevering spreken Johan & Mandy van der Put over Hoofdstuk 2 van het boek Straight-Line Leadership: De cirkel wereld.

Waarom draaien we in cirkels? Waarom blijven we eindeloos over een kwestie spreken i.p.v. dat we de kwestie gewoon aanpakken en oplossen? Waarom leven we in lussen en cirkels en gaan we niet recht op ons doel af? Waarom blijven we steeds weer dezelfde fouten maken?

Dat komt doordat we denken dat succes afhankelijk is van het beschikken over de juiste kennis en informatie. Daarom zijn we geneigd te denken dat we meer en betere informatie nodig hebben.

Bekijk aflevering

3. De ZigZag Wereld

In deze aflevering spreken Johan & Mandy van der Put over Hoofdstuk 3 van het boek Straight-Line Leadership: De ZigZag wereld.

Zigzagmensen bewegen tussen de andere twee werelden in: de Straight-Line wereld van hoge prestaties en veel resultaat en de cirkelvormige wereld van eindeloos rondjes draaien, niet-presteren en geen resultaat.
ZigZagmensen komen regelmatig uit hun cirkel, maken grote sprongen vooruit en leveren tijdelijke topprestaties. Iets heeft ze geïnspireerd.Helaas is zo’n opwelling maar van korte duur.

Bekijk aflevering

4. De Straight-Line Wereld

In deze aflevering spreken Johan & Mandy van der Put over Hoofdstuk 4 van het boek Straight-Line Leadership: De Straight-Line Wereld.

Mensen die Straight-Line in het leven staan, hoeven maar drie hoofdstukken van een businessboek te lezen om meer te bereiken dan een zigzagger die zevenentachtig hoofdstukken leest en ieder woord onderstreept. Ze vinden begrijpen alleen niet genoeg. Ze lezen met een ander doel. Ze hebben de discipline om de focus te houden op waarom ze iets lezen.

Bekijk aflevering

5. Willen vs. Creëren

In deze aflevering spreken Johan & Mandy van der Put over Hoofdstuk 5 van het boek Straight-Line Leadership: Willen vs. Creëren.

Het probleem met willen is dat het over het algemeen alleen maar leidt tot meer willen. Iets heel graag willen kost je veel energie en brengt je uit balans. Het maakt je namelijk tot iemand die nu niet heeft wat hij wil. En dat maakt je tot wie je bent, hoe je handelt en hoe je kijkt naar de wereld.

Bekijk aflevering

Meer afleveringen beluisteren?

Ben je klaar voor transformatie? Mis geen enkele aflevering die je helpt een leven en carrière te creëren die er echt toe doen.