Bestel nu
Bestel nu

“Dit boek is brutaal eerlijk waarom jij nog niet de resultaten hebt behaald die je ook moest behalen.

Het brengt je een laag dieper in je onderbewustzijn en het laat je de harde realiteit zien.

Je moet tegen kritiek kunnen, je moet ook daadwerkelijk de opdrachten doen die in het boek staan beschreven, anders zul je er nooit de waarde uithalen die je moet halen.”

Review van Bol.com

“Geen slappe theorie. Brutaal, direct en briljant.”

Kent H. Hillhouse, Majoor Generaal, US Army

“Djukich zegt het rechtuit en ontmaskert de toepassing van leiderschap. Zijn woorden zijn krachtig en hij geeft een duidelijke, praktische benadering die direct een verschil maakt.”

Stephen McGee, auteur van Learning to Believe the Unbelievable

“Fantastisch boek. Voor iedereen aan te raden, of je nou CEO, dokter, vuilnisman of werkloos bent. Juist voor die laatste misschien een goede start voor een nieuw, succesvol leven, zowel zakelijk als privé. Ik pak het boek er geregeld bij als ik vastloop.”

Review van Bol.com

“Iedereen die graag een groot leider wil zijn, moet dit boek lezen. Dusans’ straightforward benadering zal je doelstellingen verhelderen, je motiveren om daadwerkelijk te slagen en je aanmoedigen om je excuses te overwinnen die je ervan weerhouden om een leider van wereldklasse te worden.”

Clate Mask, CEO van Infusionsoft and New York Times Bestselling auteur of “Conquer the Chaos”

“Een must-have en vooral must-do-boek! Essentieel om een dieper inzicht in jezelf te krijgen en om een shift teweeg te brengen in hoe je je leven organiseert. Het toepassen van de distincties creëert een shift en zorgt ervoor dat je leven zoveel meer diepgang krijgt op alle gebieden. Het brengt je bij jouw struikelblokken, op een manier dat je echt inziet wat je te doen staat. Topper!”

Review van Bol.com

“Dusan’s Straight-Line Leadership geeft geweldige inzichten in hoe leiders hun sterktes als hefboom kunnen gebruiken om elke uitdaging te overwinnen. Dit boek is een must-read boek voor ambitieuze leiders op de militaire academies in de US.”

Majoor Mike Erwin, United States Army / West Point Military Academy

“Door dit boek ben ik compleet anders gaan handelen en het mooie is dat dit op elk moment kan. Waar veel boeken ook terugblikken kijkt dit boek met name vooruit. Voor mij is dit echt een eye opener geweest. Niet blijven hangen in het verleden maar vanaf morgen knallen. Ik raad dit boek aan iedereen aan die ergens op vastloopt of gewoon meer uit het leven wil halen (zakelijk of privé).”

Review van Bol.com

“Wanneer meer leiders het belang van straight-line handelen omarmen, zal elke verandering, op alle gebieden van het leven, krachtiger zijn en soepeler verlopen. Dusan geeft een voorschrift voor leiderschap. Dit voorschrift is voorbestemd om het fundament te worden waarop ware leiders gaan staan.”

Iyanla Vanzant, New York Times bestselling auteur van “Peace from Broken Pieces”

“Dit boek is briljant voor iedere leider. Het boek geeft bijzonder effectieve tools waar ondernemers en CEO’s een vermogen voor betalen om meester te zijn. Dit boek kent geen gelijke.”

Review van Bol.com

“Djukich communiceert op briljante wijze over een technologie waar de topmanagers een fortuin voor hebben betaald om te beheersen. Hij vereenvoudigt het op zo’n manier dat het letterlijk voor iedereen toegankelijk wordt.”

Jim Manton, President, Manton Advisory Services

” Dusan Djukich is een bijzonder mens, een buitengewoon bijzondere coach, en tot mijn grote vreugde is hij buitengewoon welbespraakt in het niet alleen uitleggen van wat nodig is om van A naar B te komen, maar ook hoe je de reis fascinerend maakt.
Wanneer je de distincties in dit boek leest, kom je erachter dat zelfs je meest uitdagende doelstellingen eenvoudiger en haalbaarder zijn dan het in eerste instantie lijkt. Je zult verbaasd zijn over hoe je zelf deze doelstellingen tot leven brengt.”

Michael Neill, bestselling auteur van Supercoach: 10 Secrets to Transform Anyone’s Life

“Dusan Djukich deelt dezelfde principes waarop ik mijn leven leid en die ik voorheen gebruikte om TBOLITNFL.com te creëren. De inhoud van dit boek is krachtig en levensveranderend. Het is mijn oprechte verlangen dat je dit boek niet alleen leest, maar dat je de principes vervolgens LEEFT.”

Deuce Lutui, Voormalige American football-speler

“Dusan Djukich is een van de meest ‘ZIEN en vervolgens DOEN’-mensen die ik ooit ontmoet heb. Hij ziet een doel en gaat er direct op af. Het is een straight-line proces. In dit boek zal je leren dat het even belangrijk is om te weten waar je nu staat, en wat er nodig is om tot je gewenste resultaat te komen. Dusans’ stance is zonder verstoppingen. Zijn benadering van leiderschap is uitzonderlijk helder en straightforward.”

Darby Checketts, auteur van The New American Prosperity

“Krachtig, straight-up en straight-away bruikbaar.”

Dale Dauten, Houston Chronicle

“Het lezen van dit boek is te vergelijken met aan de andere kant van de tafel zitten met de Socrates van de hedendaagse coaching.”

David Firth, auteur van Human 2,0 and From Making a Living to Creating a Life

“Ik heb nog nooit iets als dit gelezen. Het is zeer zeker niet voor zwakkelingen. Dit boek komt tot de kern van wat er nodig is om een krachtig en effectief leven te leiden.”

Stephen Purvis, Executive Vice President, Trident Investments

“Dit is geen standaard empowerment boek. Dit boek brengt je tot de kern. Het geeft je krachtige inzichten, mentale uitdagingen, en frisse perspectieven, wat de lezer in staat stelt om sneller de gewenste resultaten te behalen.”

Kendall E. Colman, CEO, Colman & Company