De 'Leadership'

Het lidmaatschap genaamd ‘Leadership’ is voor hen die een mooie organisatie hebben staan en door willen breken naar een volgend level. Ambitie en focus op groei staan centraal.  

Onze ‘Leadership’ leden hebben een diep commitment op de groei en expansie van hun bedrijf. Ze hebben helder wat ze te doen staat. Een grote uitdaging ligt echter bij implementatie. Het team mee aan boord krijgen en houden. Je kunt nog zoveel briljante kennis bezitten en de beste strategieën hebben voor je bedrijf, als de mensen niet doen wat ze moeten doen ga je maar traag vooruit. Krachtig leiderschap maakt het verschil.

 

De 'Mentorship'

Het lidmaatschap genaamd ‘Mentorship’ is voor zakelijk leiders die binnen hun organisatie sterke leiders aan hun zijde nodig hebben. Leaders create leaders, een fantastische uitspraak, maar hoe leef je ernaar? Hoe creëer je nou daadwerkelijk sterke leiders binnen een serieuze organisatie met een grote missie? Het antwoord vind je niet in de hoe vraag. Wij laten je zien en ervaren waar dan wel. 

 

Onze coaches

Johan van der Put
Straight-Line Coach
Kristof Cuppens
Straight-Line Coach
Mandy van der Put
Straight-Line Coach
Simon De Clerck
Straight-Line Coach
Ferda Göde
Straight-Line Coach
Tommy Kruizinga
Straight-Line Coach

Spreek een consultant

Als je een gesprek wil aangaan om krachtigere resultaten te creëren in je leven en je bedrijf, neem dan contact met ons op. Graag enkel serieuze en gepaste aanvragen. 

Spreek een consultant
Toegevoegd aan je winkelmandje