Communicatie Training

Straight-Line Leadership

Ontdek de kracht van communicatie

Ben jij een ondernemer die écht impact wil maken op zijn organisatie en relaties? Dan is onze Communicatie Training een uitgelezen kans om je communicatievaardigheden te bekrachtigen. Ze zijn ontworpen om je “on the court” te leren hoe je écht effectief communiceert.

Herken je deze uitdagingen? 

 • Je personeel houdt zich niet aan de gemaakte afspraken 
 • Je krijgt anderen niet aan boord met de missie & visie van de organisatie 
 • Je krijgt het gevoel alsof de boodschap nooit landt 
 • Je stuit op weerstand bij het leiden of implementeren van veranderingen 

Als je jezelf herkent in een of meer van deze punten, dan is deze training precies wat je nodig hebt. 

“Door te gaan implementeren wat ik meenam uit de communicatietraining zijn er een aantal zaken 100% veranderd in mijn leven. Door echt aanwezig te zijn en te luisteren (versus in gesprek met mezelf over wat ik ervan vind), zijn gesprekken kort, krachtig én actiegericht à 50% tijdswinst in meetings. Krachtig communiceren “fileert” als het ware mijn netwerk. Krachtig communiceren is snel observeren en hierdoor de juiste keuzes maken als het aankomt op medewerkers, leveranciers én klanten. Ik heb van heel veel mensen afscheid genomen en andere mensen aangetrokken.”

Liesbet Van Lierde, Ecco Products

“Durven spreken, vertrouwen op mezelf en niet zoekende naar het juiste of doe ik het wel goed. Spreken met iemand, met impact. Op het einde van de dag heb ik in hoofdzaak ruimte ervaren in mijn spreken en dat is waar ik op dit moment nog steeds het effect van zie.”

Ann Traen, Vizi Company

Waarom jij hierbij moet zijn?

Echt leiderschap gaat verder dan een titel; het gaat om het vermogen om jezelf én anderen te leiden. Zonder krachtige communicatie is dit onmogelijk. Dit is jouw kans om te leren luisteren, spreken en direct bij te sturen met live feedback.  

En dit alles onder leiding van de meester in spreken: Kristof Cuppens. Kristof staat bekend als een irritational speaker – brutaal eerlijk, to-the-point en vooral confronterend. Hij deinst er niet voor terug om je te confronteren met de waarheid.  

Mis deze unieke kans niet om te leren van de beste in het vak!

Na de training zul je in staat zijn om: 

 • Helder te Communiceren: Geen misverstanden, geen verwarring. Alleen duidelijke, krachtige communicatie. 
 • Omgaan met Weerstand: Weerstand is geen obstakel; het is een kans. Leer hoe je het kunt gebruiken om commitment te creëren. 
 • Intentioneel Luisteren: Begrijp niet alleen wat er gezegd wordt, maar ook wat er níet gezegd wordt, zoals de gesprekken onder tafel of tussen medewerkers, en sluit naadloos aan bij je gesprekspartners. 
 • Verbale en Non-Verbale Communicatie: Je woorden en je lichaamstaal zijn één. Leer hoe je ze kunt afstemmen voor maximale impact. 
 • Tot de kern: Ga verder dan het oppervlakkige en bereik de kern. Beïnvloed situaties op een manier die leidt tot positieve resultaten. 

Data

 • 8 & 9 december 2023

Tijden

 • Dag 1: 9.00-21.00 uur
 • Dag 2: 9.00-17.00 uur 

Locatie: Van der Valk Hotel Tilburg 

Investering: € 1.000,- excl. B.T.W.

Ben je lid? De training is gratis voor jou als lid als je iemand meeneemt. Zodra hij of zij voor de training heeft betaald, geven wij je gratis ticket vrij.

Communicatie training Straight Line Leadership

Koop jouw ticket

Bekrachtig jouw communicatie skills en meld je aan. Er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar.