Self-leadership

Lidmaatschap

Creëer je eigen wereld.

We leven in onvoorspelbare tijden. Veel mensen hebben het gevoel niet meer de controle te hebben over hun eigen leven, met als gevolg dat ze de koers van hun leven laten bepalen door omstandigheden.

Straight-Line Leadership helpt je leiderschap te nemen over jezelf. We laten je zien waar je jezelf tegen houdt, welke patronen je in stand houdt en waar de mogelijkheden voor je liggen. Wie je ook bent en wat je ook doet, met Self-Leadership neem je het heft terug in handen.

Download de brochure

Ik had een half jaar geleden niet voor ogen dat ik meer omzet kan behalen én een agenda met meer ruimte kan hebben. De gemiddelde omzet van mijn opdrachten is verdubbeld.

Tosca van Eck, Toetti

Het lidmaatschap brengt en houdt me in een wereld van krachtige conversaties. Het zorgt voor helderheid, focus en daadkracht.

Carmen Lecluyse, High Performance Leadership B.V.

Self-Leadership geeft mij inzicht in wat ik van mijzelf niet zie. Dit stelt me in staat om met meer snelheid en impact door het leven te gaan.

Jeffrey van Vroenhoven, van Vroenhoven Consultancy

Self-Leadership

Je bent klaar voor de volgende stap in je leven. Om écht te groeien en krachtige resultaten te creëren, zal je leiding moeten nemen over jezelf.

Binnen het Self-Leaderschip lidmaatschap laten we je kennis maken met distincties die mensen helpen leiderschap te nemen over zichzelf. Een krachtig en gebalanceerd leven te leiden. Geen slachtoffer meer zijn van omstandigheden, maar heer en meester over je eigen leven.

Dit krijg je bij het lidmaatschap: 

  • Wekelijkse online group meeting o.l.v. een Straight-Line Coach
  • 1x per kwartaal een live dag met diverse verdiepingssessies 
  • 24/7 toegang tot opnames van online meetings, videomateriaal, documenten en opdrachten binnen de geavanceerde Straight-Line Leadership app 

Download de brochure voor meer informatie over het Self-Leadership lidmaatschap.

Naam
Houd mij op de hoogte van Straight-Line nieuws
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Spreek een consultant

Je bent klaar voor de volgende stap in je leven. Je hebt grote ambities en de drive om ze waar te maken. Alleen krijg je die ambities moeilijk naar de praktijk vertaald. Als je een gesprek wil aangaan om krachtigere resultaten te creëren in je leven en je bedrijf, neem dan contact met ons op.

Spreek een consultant