Breng jouw punt B in kaart

Succes in het leven en in zaken is veel eenvoudiger dan het lijkt. Niet altijd makkelijker, maar wel eenvoudiger. Je hoeft enkel van punt A naar B te gaan. A is waar je nu staat en B is het doel dat je hebt gesteld. Een leider gaat recht op zijn doel af.

En zoals iedere gedreven ondernemer, beweeg je niet zo snel als je zou willen. Je weet dat je organisatie effectiever kan zijn. Je weet dat jij effectiever kan zijn. Met behulp van een Straight-Line Consultant leg je de meest effectieve manier bloot om je gewenste resultaat te behalen. Je brengt in kaart waar je nu staat (wat is punt A?), wat er mogelijk is en wat er in de weg staat om te komen bij jouw punt B. Eenvoudig. Niet altijd makkelijk.

Punt B

Vraag een gesprek aan via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Houd mij op de hoogte van Straight-Line nieuws
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

We bieden vier keer per jaar de mogelijkheid om in te stromen. Iedere eerste maand van het kwartaal is hiertoe een mogelijkheid. Voor 2022 zijn deze data: 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober.

Wat verwachten jullie van jullie leden?

Een commitment op grootsheid. We verwachten dat je los van zakelijk succes altijd op zoek bent naar groei en expansie. Dat je jezelf opnieuw uitvindt, ook wanneer je denkt dat je je plafond bereikt hebt.

Voor wie is Straight-Line Leadership?

Wij zijn er voor de bijzonder gedreven ondernemer die bereid is zijn of haar eigen handelen brutaal eerlijk tegen het licht te houden. Met andere woorden: voor degene die openstaat voor transformatie en niet bang is om het werk daarvoor te doen.

Hoe zien jullie coaching?

Straight-Line Leadership richt op het ‘zijn’-gedeelte van het leven, dat fundamenteel is voor de implementatie van kennis en vaardigheden. Want zoals je weet, leven ‘weten wat te doen’ en ‘doen wat je weet’ in twee compleet verschillende werelden. Je wordt gecoacht op het zijn van je wie je moet zijn om jouw beoogde resultaten te realiseren.