Webinar: Het Krachtspel van Commitment

Ontdek het onderscheid dat jouw resultaten radicaal kan veranderen. In dit exclusieve webinar deelt Kurt Lievens zijn indrukwekkende trackrecord in leiderschap en resultaatgerichte doorbraken, en de cruciale rol van commitment in het realiseren van duurzaam succes.

Download nu en zet de eerste stap naar een doorbraak.

Wat je leert: 

De Kracht van Commitment: 
Kurt Lievens deelt zijn inzichten over hoe een oprecht commitment je in staat stelt om elke barrière te doorbreken en de resultaten te behalen die je voor ogen hebt. Leer hoe commitment verschilt van het oppervlakkige ‘proberen’ en hoe je deze transformerende kracht kunt ontketenen in je eigen leven en werk. 

Vanuit Commitment Leven: 
Ontdek hoe je een leven en carrière vanuit commitment kunt leiden, met praktische voorbeelden en actiegerichte stappen die Kurt in zijn carrière heeft toegepast. 

De “Gun to the Head” Test: 
Leer over de ultieme test van commitment – de ‘gun to the head’ test – die aantoont hoe commitment je drijft om resultaten te behalen, ongeacht de uitdagingen. 

Download webinar

Klaar om je commitment te versterken en tastbare resultaten te zien? Download het webinar nu en begin meteen met het maken van significante veranderingen.

Naam(Vereist)
Houd mij op de hoogte van Straight-Line nieuws
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.