Onze aanpak

We werken niet met een vooropgesteld model of programma. We creëren dingen. Met name hoe jij opereert. Als client vorm jij het programma. Met andere woorden: we werken met dat wat jij zegt en demonstreert. Ons werk bevindt zich in jouw spreken. Deze aanpak gebruiken we sinds 1986 om ondernemers en organisaties te ondersteunen. 

Coaching

Straight-Line Leadership richt op het ‘zijn’-gedeelte van het leven, dat fundamenteel is voor de implementatie van kennis en vaardigheden. Want zoals je weet: ‘weten wat te doen’ en ‘doen wat je weet’ zijn twee compleet verschillende werelden. Je wordt gecoacht op het zijn van wie je moet zijn om jouw beoogde resultaten te realiseren. 

 • Je spreekt een consultant

  We helpen gedreven ondernemers om te krijgen wat ze willen en effectiever te zijn in winstgevende omgevingen. Tijdens een gesprek met een van onze consultants kom jij tot de kern van wat deze zaken betekenen voor jou.

 • Je neemt deel aan een Straight-Line Exclusief

  Tijdens dit exclusieve event  kom je persoonlijk in aanraking met een van onze Straight-Line Coaches. We gaan dieper in op jouw specifieke uitdagingen en laten je kennismaken met het Straight-Line Qompass.  

 • Je ontvangt je starterspakket

  Bij de aanvang van je lidmaatschap ontvang je een starterspakket. Hierin vind je o.a. het boek Straight-Line Leadership en onze themamagazines. 

 • Je ontvangt de Straight-Line app

  Vanaf de eerste dag van je lidmaatschap krijg je toegang tot de Straight-Line app. Via deze app volg je wekelijks meetings met je coach en andere uitzonderlijk gedreven ondernemers. Ook biedt het de mogelijkheid om opdrachten te voltooien, overzicht te creëren en je voortgang te bewaken.  

 • Je neemt deel aan de livedag

  Eén keer per maand komen we live bijeen in Van der Valk Hotel Eindhoven.

 • Je voltooit onze trainingen

  De Communicatie Training en Outdoor Training zijn hands-on verdiepingen op het werk van Straight-Line Leadership. Je wordt o.a. getraind in het voorkomen van developed traffic en miscommunicaties. Tijdens de trainingen ervaar je leiderschap 'on the court'.  

 • Een-op-een coaching

  Je krijgt de mogelijkheid om een-op-een gecoacht te worden door een van onze Straight-Line Coaches.

 • Ownership lidmaatschap

  Er is niets zo frustrerend als je team niet meekrijgen met de groei die je ervaart door je werk met Straight-Line Leadership. In het Ownership lidmaatschap helpen we jou bij het creëren van een Straight-Line organisatie: een bedrijf met een Straight-Line managementteam, bestaande uit krachtige Straight-Line managers die allemaal dezelfde taal spreken. De taal die jij spreekt.

 • Je geeft je commitment

  Wij werken met individuen die zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen en doorpakken. Wees bereid om je gedrag en acties aan te passen om jouw gewenste resultaten te behalen. Keer op keer.  

Onze coaches

Johan van der Put
Straight-Line Coach
Kristof Cuppens
Straight-Line Coach
Mandy van der Put
Straight-Line Coach
Simon De Clerck
Straight-Line Coach
Ferda Göde
Straight-Line Coach
Tommy Kruizinga
Straight-Line Coach

Spreek een consultant

Als je een gesprek wil aangaan om krachtigere resultaten te creëren in je leven en je bedrijf, neem dan contact met ons op. Graag enkel serieuze en gepaste aanvragen. 

Spreek een consultant
Toegevoegd aan je winkelmandje