lidmaatschap

Wanneer kan ik starten bij Straight-Line Leadership?

We bieden vier keer per jaar de mogelijkheid om in te stromen. Iedere eerste maand van het kwartaal is hiertoe een mogelijkheid. Voor 2022 zijn deze data: 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober.

Welke methode gebruiken jullie?

We werken niet met een model of programma. We creëren dingen. Met name hoe jij opereert in het leven en in business. Meer informatie over hoe wij als Straight-Line Leadership te werk gaan kun je vinden op deze pagina.

Hoe zien jullie coaching?

Straight-Line Leadership richt op het ‘zijn’-gedeelte van het leven, dat fundamenteel is voor de implementatie van kennis en vaardigheden. Want zoals je weet, leven ‘weten wat te doen’ en ‘doen wat je weet’ in twee compleet verschillende werelden. Je wordt gecoacht op het zijn van je wie je moet zijn om jouw beoogde resultaten te realiseren. 

Wat verwachten jullie van jullie leden?

Een commitment op grootsheid. We verwachten dat je los van zakelijk succes altijd op zoek bent naar groei en expansie. Dat je jezelf opnieuw uitvindt, ook wanneer je denkt dat je je plafond bereikt hebt.

Voor wie is Straight-Line Leadership?

Wij zijn er voor de bijzonder gedreven ondernemer die bereid is zijn of haar eigen handelen brutaal eerlijk tegen het licht te houden. Met andere woorden: voor degene die openstaat voor transformatie en niet bang is om het werk daarvoor te doen.

webshop

Bezorgen jullie ook in België?

Absoluut. We rekenen geen extra verzendkosten, echter kan een internationale verzending enige dagen vertraging oplopen ten opzichte van de reguliere levertijd.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Eén tot vier werkdagen. Bestellingen worden tijdens reguliere kantooruren verzendklaar gemaakt en dezelfde dag meegegeven aan de postbezorger.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja. Je kunt een bestelling retourneren, mits het product in originele staat wordt teruggestuurd. Gebruik hiervoor het retourportaal, welke te vinden is in de de ‘order bezorgd’ mail.

Kan ik de producten ook offline kopen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Is Straight-Line Leadership ook verkrijgbaar als e-book?

Binnenkort releasen we het boek Straight-Line Leadership ook als e-book. Je kunt hiervan op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief.

Toegevoegd aan je winkelmandje