Communicatietraining

Communicatietrainingen maken onderdeel uit van onze lidmaatschappen. Mentorship en Leadership leden leren “on the court” effectiever te communiceren. Met andere woorden: je gaat je communicatie intensief trainen in de praktijk.

Zonder de aanwezigheid van anderen kan er nooit sprake zijn van leiderschap. Leiderschap betekent immers jezelf én een groep mensen van punt A naar punt B brengen. En als er altijd andere mensen in het spel zijn, dan zijn er dus ook altijd relaties in het spel. Krachtige relaties bouw je alleen door krachtig te communiceren. Wat je dit kwartaal gaat leren en trainen, is dus een onmisbare voorwaarde voor leiderschap.

Tijdens de Communicatietraining behandelen we de fundamenten van krachtige communicatie. Alles wat je tot dan toe geleerd hebt, zet je op het speelveld. Je leert te luisteren naar wat er gezegd wordt én wat er niet gezegd wordt. Je gaat spreken om daadwerkelijk gehoord te worden en leert je communicatie te plaatsen. Gedurende de training ontvang je live feedback op je communicatie, waardoor je direct kan bijsturen. Het is heel simpel: kun je niet communiceren, dan kun je niet leidinggeven. Communicatie is een cruciaal component van ondernemerschap en leiderschap.