Leiderschap in de realiteit

We leven in onvoorspelbare tijden. Veel mensen hebben het gevoel niet meer de controle te hebben over hun eigen leven, met als gevolg dat ze de koers van hun leven laten bepalen door omstandigheden.

Sinds 1986 biedt Straight-Line Leadership krachtige tools voor de ontwikkeling van krachtige leiderschapsvaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Onze leiderschapstrainingen stellen mensen in staat om een positieve impact te maken op hun eigen leven, hun omgeving en de maatschappij waarin ze bestaan.

Straight-Line Leadership helpt je leiderschap te nemen over jezelf. We laten je zien waar je jezelf tegen houdt, welke patronen je in stand houdt en waar de mogelijkheden voor je liggen. Wie je ook bent en wat je ook doet, met Straight-Line Leadership neem je het heft terug in handen.

Straight-Line Events

Kennis maken met Straight-Line Leadership? Dat kan tijdens één van onze events: een Straight-Line Training voor persoonlijk leiderschap of een Straight-Line Exclusief voor zakelijk leiderschap. Ze zijn ontworpen om je “on the court” te leren hoe je radicale resultaten behaalt en effectiever omgaat met uitdagingen. Tijdens een event maak je niet alleen kennis met het werk van Straight-Line Leadership, maar krijg je ook de mogelijkheid om ter plekke gecoacht te worden door een Straight-Line Coach.

Straight-Line Training

Om echt te groeien en krachtige resultaten te creëren, zal je leiding moeten nemen over jezelf.
Op 11 januari 2024 organiseren wij een Straight-Line Training waarbij wij jou meenemen in de eerste
stap in persoonlijk leiderschap. Een Straight-Line Training is exclusief voor:

  • Zelfstandigen
  • Bedrijfseigenaren klein bedrijf
  • Leidinggevenden
  • Managers

Informatie Straight-Line Training
Datum: 11 januari 2024
Tijd: 16.00 – 18.30 uur
Locatie: Van der Valk Antwerpen

Ben jij klaar om stappen te zetten in jouw persoonlijk leiderschap?

Straight-Line Exclusief

Om echt te groeien en krachtige resultaten te creëren, zal je leiding moeten nemen over jezelf.
Op 11 januari 2024 organiseren wij een Straight-Line Exclusief waarbij wij jou meenemen in de
eerste stap in zakelijk leiderschap. Een Straight-Line Exclusief is exclusief voor:

  • Gedreven ondernemers
  • Bedrijfseigenaren middel en groot
  • Directeuren
  • Ceo’s

Informatie Straight-Line Exclusief
Datum: 11 januari 2024
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Van der Valk Antwerpen

Ben jij klaar om stappen te zetten in jouw zakelijk leiderschap?

Straight-Line Leadership boek

De kern van de gebruikte methodieken vind je terug in het boek Straight-Line Leadership, geschreven door de legendarische coach Dusan Djukich. De inhoud geeft de basisprincipes weer waarmee we werken. Het boek bevat een tijdloze boodschap en praktische handvaten die het mogelijk maken radicaal succesvol te zijn – wat het leven ook brengt.

De inhoud is direct toepasbaar voor iedereen die een verschil wil maken in zijn eigen leven en dat van anderen. Je ontvangt krachtige tools die je onmiddellijk kunt toepassen om uitdagingen op te lossen en nieuwe resultaten te creëren. Daarnaast word je bedreven in het ondersteunen van anderen bij het oplossen van hun uitdagingen. Dit is de snelste en effectiefste manier om je doelen te behalen en de mensen in je omgeving te helpen hetzelfde te doen.

Om je doelstellingen te bereiken, is het niet noodzakelijk om het boek in chronologische volgorde te lezen. De hoofdstukken zijn afzonderlijk toepasbaar. Ieder hoofdstuk (dat bestaat uit een ‘distinctie’) is gericht op het veranderen en verbeteren van een bepaald aspect van je leven en je organisatie. Je hebt de mogelijkheid om op ieder moment te kiezen wat van toepassing is.