Performance Coaching

Lidmaatschap

Performance Coaches zijn in staat om impact te maken op wereld. Ze verstoren ongewenste geprogrammeerde toekomsten in hun eigen levens en de levens van de mensen die ze leiden.

Coaches zijn tegenwoordig in overvloed aanwezig. De meeste coaches gaan door de bewegingen heen met heel beperkte vaardigheden en kunnen zelf niet een krachtig en effectief leven bouwen. Ze missen simpelweg distincties, competentie en uithoudingsvermogen. Echte Performance Coaches zijn professionals. They don’t f*ck around.

Download de brochure

Met Performance Coaching heb ik grote stappen gemaakt

binnen mijn team, mijn coaching én mijn persoonlijke leven.

Agnes Vleugel

Ik ben bewuster, gefocust en intentioneel aanwezig,

waardoor ik in staat ben om kansen te zien en te grijpen

Maurice Hoogendoorn

Het draait allemaal om wie je besluit te zijn.

Het Performance Coaching lidmaatschap stelt je in staat om een radicaal effectieve professional te worden. We leren je geen nieuwe informatie of slimme trucs, maar zetten al deze kennis om naar de realiteit. We laten je zien hoe je door effectief communiceren, onredelijkheid en radicale eerlijkheid een krachtige Inner Stance bouwt en uitzonderlijke resultaten voor jezelf en met je cliënten kunt boeken.

Download de brochure voor meer informatie over Performance Coaching.

Naam
Houd mij op de hoogte van Straight-Line nieuws
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Spreek een consultant

Onze memberships bieden je de mogelijkheid om jezelf te creëren als zakelijk leider of Performance Coach. Een professional die werkt met snelheid en kracht. Als je een gesprek wil aangaan om krachtigere resultaten te creëren in je leven en je bedrijf, neem dan contact met ons op. Graag enkel serieuze en gepaste aanvragen.

Spreek een consultant