Time Management vs. commitment management

Hoe vaak komt het voor dat je tijd tekortkomt? Waarschijnlijk vaker dan je zou willen. Het is namelijk een van de belangrijkste uitdagingen van gedreven ondernemers. De oplossing hiervoor ligt alleen niet in time management, maar in commitment management.

Je wil eigenlijk meer privétijd. Je wil vaker bij je gezin zijn of meer kunnen sporten. Toch komt het er niet van, want je bent altijd aan het werk. Of je vindt dat het maar traag loopt op de zaak. Projecten komen niet af, terwijl je weet dat het sneller kan. Toch gebeurt het niet.

De onderliggende reden hiervoor is een tekort aan commitments. Wanneer je niet weet waar je ja op moet zeggen en waar je nee op moet zeggen, kom je altijd tijd tekort. Het is een logisch gevolg van een gebrek aan oprechte commitments. Wanneer je een duidelijk doel hebt, is time management nooit een probleem. De sleutel tot het altijd hebben van genoeg tijd, is exact weten welke impact je wil maken.

Bekijk de video

Wat ontvang je tijdens Straight-Line Exclusief?

Straight-Line Exclusief is een unieke kans om te werken met een Straight-Line Coach. Je gaat in een intieme setting aan de slag met een klein gezelschap gedreven ondernemers: mensen zoals jij, die stappen zetten, innoveren en daarvoor bereid zijn hun eigen leiderschap onder de loep te nemen. Schrijf je in via onderstaand formulier. Persoonlijke coaching gericht op de prestaties die jij wil behalen.

  • Praktische tools voor het behalen van jouw doelen.
  • Doorbraken op het gebied van persoonlijk en zakelijk leiderschap.
  • Ondersteuning bij het oplossen van specifieke uitdagingen.

Na Straight-Line Exclusief…

  • Heb je helderheid en overzicht.
  • Weet je exact hoe je een nieuwe persoonlijke en zakelijke toekomst creëert.
  • Kun je gericht in actie komen om de doelen te realiseren die voor jou van belang zijn.
  • Heb je de tools in handen om uitdagingen op te lossen en met snelheid vooruit te bewegen.

Schrijf je hier in

Toegevoegd aan je winkelmandje