Over het boek

Straight-Line Leadership is een boek geschreven door Dusan Djukich, uitgegeven door Straight-Line Leadership International.

De inhoud is direct toepasbaar voor iedereen die een verschil wil maken in zijn eigen leven en dat van anderen. Je ontvangt krachtige tools die je onmiddellijk kunt toepassen om uitdagingen op te lossen en nieuwe resultaten te creëren. Daarnaast word je bedreven in het ondersteunen van anderen bij het oplossen van hun uitdagingen. Dit is de snelste en effectiefste manier om je doelen te behalen en de mensen in je omgeving te helpen hetzelfde te doen.

Om je doelstellingen te bereiken, is het niet noodzakelijk om het boek in chronologische volgorde te lezen. De hoofdstukken zijn afzonderlijk toepasbaar. Ieder hoofdstuk (dat bestaat uit een ‘distinctie’) is gericht op het veranderen en verbeteren van een bepaald aspect van je leven en je organisatie. Je hebt de mogelijkheid om op ieder moment te kiezen wat van toepassing is.

Straight-Line Leadership bewijst waarom Djukich wordt gezien als de ultieme ‘performance catalyst’ in business.

Straight-Line Podcast

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Wij weten dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership; het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

Luister op YouTube Luister op Spotify

Vraag het boek hier aan

Toegevoegd aan je winkelmandje