Leven zonder terughoudendheid

Kristof Cuppens is geen doorsnee spreker. Hij is een autoriteit op het gebied van effectief leiderschap en krachtige communicatie. Kristof is een veel gevraagd spreker op nationaal en internationaal gebied en Managing Partner bij Straight-Line Leadership. Hij heeft een uniek talent om mensen te helpen hun levens volledig te leven zonder terughoudendheid of spijt, met zijn expertise in effectief leiderschap en krachtig communiceren.

Internationale kracht

Van Rusland tot China, Kristof heeft impact gemaakt op de resultaten van duizenden gedreven ondernemersen CEO’s door de kracht van taal te combineren met fysieke en mentale transformatie. Onder de vlag van Straight-Line Leadership werkt Kristof met honder-den uitzonderlijk gedreven ondernemers en toonaangevende bedrijven per week.

‘Irritational’ spreker

Kristof staat niet bekend als ‘inspirational’ maar als een ‘irritational’ speaker – brutaal eerlijk, to-the-point en vooral confronterend. Hij deinst er niet voor terug om je op een unieke manier te voorzien met de harde waarheid (over jezelf). Zijn intentie is om je bewust te maken van onwerkbaar gedrag en patronen die je groei en succes belemmeren en je capaciteit om een groter spel te spelen waarmee je simpelweg meer impact kunt maken.

“Kristof als spreker hebben voor de groep heeft iets magisch. Hij is een opvallende persoonlijkheid. Een man die met een uitzonderlijke kracht en energie een groep mee weet te krijgen. Dit weet hij in een groep om te zetten naar directe doorbraken bij de mensen. Hij doet dit op een zeer directe wijze en deinst geen millimeter terug. De lichtheid en de simpliciteit in hoe hij dingen boven tafel krijgt is voor mij ongezien. Absoluut een must om te ervaren en wat een resultaten komen hier uit voor een mens… zowel op persoonlijk alsook team vlak!”

Merlin Melles
Oprichter fCn & Pearlcard
Meest exclusieve business netwerkclub van Nederland

“Kristof trok vanaf het eerst moment de volle aandacht. Als je als ondernemer je openstelt voor de inhoud, dan is dit een absolute win win situatie. Een aanrader voor iedereen die radicaal effectief leiderschap wil ervaren op een andere en scherpe manier!”

Luc Vanderfeesten
Directeur bij Porsche Centrum Eindhoven & Maastricht en Bentley Maastricht.
Bekroond als Beste Bentley Retailer van Europa

“Kristof is een uitzondering op de regel als het gaat om spreken en vooral werken met de mensen in de groep. Ik heb hem bezig gezien met honderden mensen en met een clubje van 10 mensen. De intensiteit, de energie en de power vanuit waar hij komt is ongeëvenaard. Altijd on point en vooral de materie waar hij over spreekt is zo simpel, daardoor is het wel een enorme kracht om de mensen te kunnen boeien. Uren aan een stuk zonder ook maar 1 slide of video te gebruiken. Enkel wie hij is en vooral wie de mensen zijn in de zaal. Hij weet daar op een unieke wijze mee te creëren. Geen enkele sessie is hetzelfde. Een unieke ervaring die me persoonlijk veel heeft bijgebracht. en de mensen in mijn teams in de verschillende bedrijven eveneens.”

Daniel Luitjens
Directeur Luitjens Retail & Leisure B.V.
Meest vooruitstrevend winkelcentrum van Nederland

Waarom Kristof?

Brutaal eerlijk en resultaatgericht

Kristof is de man die je confronteert met wat je niet wilt horen, maar moet horen. Hij is hier niet om je te behagen, maar om je te helpen resultaten te boeken.

Kernonderwerpen

  1. Straight-Line Leadership: Kristof snijdt door de ruis heen en leert je hoe je effectieve acties onderneemt die direct impact maken.
  2. Zelfbewustzijn en Effectiviteit: Ontdek hoe je onwerkbare patronen doorbreekt en een cultuur van verantwoordelijkheid creëert.
  3. Disruptief Leiderschap: In een wereld vol verandering toont Kristof je hoe je de spelregels herschrijft om je markt te domineren.

Sprekersvergoeding

Sprekersvergoeding varieert van 5000 tot 12.500 euro. Ten behoeve van een goed doel of liefdadigheidsinstelling naar keuze van de organisatoren.

Boek Kristof nu!

Ben je klaar om impact te maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
MM slash DD slash JJJJ
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Houd mij op de hoogte van Straight-Line nieuws
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.