Inner Stance presents het Self-Leadership lidmaatschap

We leven in onvoorspelbare tijden. Je kunt jezelf dus maar beter nu creëren als een krachtig mens. Zodat je op jezelf kan bouwen. Wat er ook gebeurt. Dat geldt voor zakelijk leiders, maar ook voor ieder ander persoon die krachtiger door het leven wil bewegen. Om die reden lanceerde Inner Stance 1 oktober jl. het Self-leadership lidmaatschap. 

Inner Stance is een organisatie binnen de Straight-Line Leadership Group. Met Inner Stance trainden we tot nu toe coaches, consultants en trainers om effectiever te zijn in hun werk. Aan de hand van een aantal van Straight-Line Leaderships tools creëerden ze zichzelf als radicaal effectieve professionals. 

Meer mensen in contact brengen met het werk

Nu richt Inner Stance zich op een breder publiek. Omdat we zien dat het nodig is. Omdat de huidige maatschappelijke situatie vraagt om een grotere dosis zelfleiderschap. Van ieder mens. De missie van Mandy van der Put en de Straight-Line Leadership Group is altijd geweest om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met het werk. Om ze een lichter en krachtiger leven te kunnen bieden. En dat is nu harder nodig dan ooit.

Zelfleiderschap als basis

Inner Stance’s Self-leadership lidmaatschap richt zich op de basis van Straight-Line Leadership. Op de simpele kern van het werk. Het helpt mensen om krachtig en gebalanceerd door het leven te blijven bewegen. In welke situatie dan ook. Onderdeel zijn van het lidmaatschap helpt ze leiderschap te nemen over zichzelf. Zodat ze zien waar ze zichzelf klein houden, welke patronen ze in stand houden en vooral waar mogelijkheden liggen. Wie ze ook zijn, wat ze ook in het dagelijks leven doen. 

Een aantal partners van leden van Straight-Line Leadership hebben zich al aangemeld voor het lidmaatschap. Omdat ze hebben gezien wat de impact van het werk is op hun partner en ze mee willen in die groei. 

Een zo groot en krachtig mogelijke groep

Je traint jezelf in goede tijden, zodat je voorbereid bent op zware tijden. Als lid van Straight-Line Leadership leef je dit. Dagelijks train je jezelf. Want of het nu op maatschappelijk niveau is, op zakelijk vlak of in je persoonlijke leven, we krijgen allemaal te maken met zware tijden. We hebben allemaal gebeurtenissen in ons leven waar we doorheen moeten. Sommigen worden daar sterker van, anderen gaan eronder gebukt. En sommige mensen blijven staan, zijn gefocust en lopen simpelweg door. Dat zijn de mensen die een behoorlijke dosis self-leadership bezitten. Onze missie met dit lidmaatschap is om die groep via Inner Stance zo groot en zo krachtig mogelijk te maken.

Wat houdt het Self-leadership lidmaatschap praktisch in?

  • Toegang tot de Inner Stance app, gevuld met krachtige content.
  • Wekelijkse online meetings o.l.v. Johan van der Put, Kristof Cuppens en/of Mandy van der Put.
  • 4x per jaar een Inner Stance live event.

Voor meer informatie over Inner Stance, ga je naar innerstance.com

Toegevoegd aan je winkelmandje