Werken bij

Werken bij Straight-Line Leadership Group betekent werken bij een van de meest vooruitstrevende organisaties binnen de Benelux. 

Een organisatie waar het draait om (persoonlijke) groei, effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Ben jij ambitieus, durf je jezelf in de spiegel aan te kijken en mogen wij jou een spiegel voorhouden? Vind jij het net als wij belangrijk om iedere dag weer te ontwikkelen, beter te worden en nooit stil te staan? Wacht dan niet en solliciteer op één van onderstaande vacatures.

Bekijk vacatures

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Persoonlijk leiderschap, groei en effectiviteit zijn fundamentele pijlers binnen de Straight-Line Leadership Group. Zonder deze pijlers kan iemand onmogelijk als een teamspeler op het speelveld staan.
Een groep van teamspelers is uiteraard wat nodig is om een echt team te kunnen vormen. Alleen dan krijgen we het voor elkaar om uitzonderlijke resultaten te creëren in zeer korte tijdframes. Alleen dan krijgen we het voor elkaar op de impact te maken die we voor ogen hebben.
Eenmaal aan boord van ons team betekent dat je omringt bent met echte teamspelers en wereldwijd erkende coaches van het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling gegarandeerd.

Onze kernwaarden

 • Eigenaarschap

  Wij werken met mensen die verantwoordelijk, proactief en integer zijn. Oftewel met mensen die beschikken over een flinke dosis eigenaarschap. We willen allemaal een bepaalde mate van vrijheid ervaren in ons werk en ons leven. Enkel met eigenaarschap is het mogelijk om te komen tot echte vrijheid.

 • Groei

  Groei laat je het leven ervaren. Het gaat niet altijd gepaard met plezier, soms is het zelf behoorlijk oncomfortabel. Maar het laat je wel ten volste het leven ervaren. Alleen door jezelf uit te dagen kom je op plaatsen waar je nooit had verwacht te kunnen staan.

 • Teamspeler

  Wij werken met mensen die het team belangrijker vinden dan hun eigen belang. Samen uit, samen thuis, samen winnen.  Alleen dan kun je echt tot grote hoogtes gaan als individu en als organisatie.

 • Winnen

  Met een persoonlijke winnaarsmentaliteit dragen we gezamenlijk allemaal bij aan het bemachtigen en behouden van de positie van marktleider. Drive, focus en uithoudingsvermogen is wat ons verbind. We spelen een gezamenlijk spel, en dit spel spelen we om te winnen.

Het speelveld

We leveren een ongekend product dat van origine ontwikkeld is voor groot zakelijk leiders.
Dit product, opgebouwd uit verschillende memberships en trainingen, is onder leiding van Johan en Mandy van der Put doorontwikkeld tot een speelveld dat voor iedereen met lef en drive te betreden is. Uiteraard is dit speelveld de basis voor de samenwerking en magie in ons team. Een team dat scherp en gedreven is, aan staat, een voorwaartse focus heeft en houdt van winnen.

Vacatures

Toegevoegd aan je winkelmandje